grafs_ornament-1

Piedāvājam

Uzkodās un salātu sadaļā piedāvājam;

Zemgalē ceptās rupjmaizes grauzdiņus ar pašmāju ķiploku mērcīti – ķiploki audzēti Rundāles novada Saulainē

Vietējo kartupeļu rosti ar mērcīti un ceptu cauraudzīti

Uzkodu platē vietējo mājražotāju gaļas kūpinājumi 

Gardo dzelteno zirņu biezzupu ar putoto kazas sieru un kraukšķīgo bekonu

Kaucmindes rasols – pēc seno meistarstiķu parauga no Kaucmindes mājturības semināra gatavots rasols ar siļķīti un cepeti, īpašos svētku pasūtījumos ar nēģīti un sarkanajām bietītēm

 

Ieskats  iecienītākajos pamatēdienos;

Gardās ribiņas “Grāfa “ gaumē un kadiķogās marinēta cūkgaļas kakla karbonāde

Vistas fileja pildīta ar  fetas sieru un zaļumiem, tītara fileja marinēta apelsīnu sulā un timiāna lapiņās

 

 Cepta zivtiņa ar silto citronmērcīti

 

Deserti

“Grāfienes “ deserts  - biezpiens, salds krējumiņš un zemenes

Kur nu bez mūsu pašu ceptajām siera un medus kūkām un  Pavlovām

 

 

Vasaras sezonā lutināsim jūs ar triju veidu aukstajām zupām – tradicionālo, tomātu bazilika, kā arī balto garneļu zupu

Daudz gardu notikumu vēl priekšā nākamajā sezonā